Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tomio Okamura se nemá za co omlouvat.

Nebojí se mluvit proti proudu zaslepého a už ošoupaného antikomunismu.

Možná vás může zajímat, že v původním Komunistickém manifestu, měly být ženy společné pro všechny.

Nevíte, proč to komunisti neprosadili?

Byla by sranda;-D8-o:-P

2 0
možnosti

V rudým plášti jsou tam pánové Fischer a Dlouhý, Okamura pokud vím v komunistické straně nebyl.

3 1
možnosti
Foto

mluvíte o dvou různých věcech

1 1
možnosti

„Komunismus znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. – Bez všelijakých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.“

Karel Havlíček Borovský ve svém časopise „SLOVAN“ 26.7.1850

4 0
možnosti
Foto

Okamura v letošních prezidentských volbách je úplně stejným fenoménem, jakým byly před dvěma lety ve volbách do poslavecké sněmovny Věci veřejné. Spousta lidí se prostě nechá okouzlit něčím úplně novým a neskonale populistickým. V případě zvolení Okamury prezidentem bychom se nejspíše dočkali stejného cirkusu, jaký přinesly VV do poslanecké sněmovny - Klausův videoklip s propiskou by proti tomu byl roztomilou příhodou.

3 0
možnosti

Vážení, lituji vás všechny, kdo neumí číst a pořád kecá, co komunisti po 23 letech atd. Laskavě si dobře a hlavně pečlivě přečtěte, co vlastně bylo napsáno či řečeno dotyčným !!!!

1 5
možnosti

ja si naopak myslim, ze po kud bych chtel Okamura byt opravdu populistou, tak se zaradi mezi vsechny ty vznesene komunistobijce. zajimave, ze kdyz jich bylo potreba, nebylo je videt ani slyset, ted aby se clovek bal otevrit plechovku, aby na nej nejaky komunistobijec nevyskocil.

1 5
možnosti
Foto

Kdyby to tak bylo a komunisti byli opravdu společensky netolerováni, jak vysvětlíte výsledky parlamentních voleb? Nezapomínejte, že tato volba prezidenta je volbou přímou a co z toho plyne ;-)

0 0
možnosti

Odpověď zní: Korouhvička.....

5 4
možnosti
  • Počet článků 26
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1125x
Je mi 23 let, pracuju, ve volném čase maluju a občas taky něco napíšu :)

Seznam rubrik