Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J13a92n 88H50a39n27á58k

3. 3. 2014 11:43

Abych Vám řekl pravdu, jsem rád, že ČT svoje zprávy ještě tolik "neztelenovala". Novu ani primu jsem si už pár let nepustil, nejen kvůli reklamě, ale také proto, že to fakt mělo se zpravodajským servisem opravdu málo společného a spíš to připomínalo jakýsi mix telenovel. Tím netvrdím, že zpravodajství na ČT je ok, samozřejmě má taky své nedostatky, ale zatím se to ještě nepřeklopilo do toho nováckého hnusu, byť to vede "Nováckej".

(naposled, když mi to přítule přepla a viděl jsem ve zpravodajském primtime Ivetu Bartošovou, jsem na Novu definitivně zanevřel.

0 0
možnosti
Foto

Já televizi raději ani nevlastním. Co se týče zpravodajství CT24 (někdy) a CNN si můžu pustit online, stejně si vyselektuji i ostatní věci ke koukání.. Když tak jednou za 14 dní vidím zpravodajství na Nově a Primě, nestačím se divit :)

0 0
možnosti

Právě takto vychovává doba, jsou zde podmínky pro to aby člověk hledal mezi slovy a ne jen slepě přijímal.

Zde je potřeba říci ono B, základ společnosti zkrátka díky své podstatě bude spoléhat na vedení a předkládání informací.

Jinak řečeno nelze plošně vychovávat společnost, to se nikdy nepodařilo.

Postačí se podívat na mediální brak tv Nova a jak stále více zlidověla její zpravodajská relace, zde dokonce redaktor mění i své povolání na kuchaře a hodně lidí mu to žere.

Hold je to děsivý stav naší postsocialistické společnosti.

Je to podivné, my poprvé vlastně v historii nemáme dnes žádné velké osobnosti.

0 0
možnosti
Foto

Souhlasím s Vámi.. Co se týče výchovy společnosti, vychovávat plošně určitě nejde, ale přijde mi, že už nikdo nemá zájem o to, alespoň poskytovat informace těm, kteří o ně stojí.

0 0
možnosti
  • Počet článků 26
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1125x
Je mi 23 let, pracuju, ve volném čase maluju a občas taky něco napíšu :)

Seznam rubrik